HABER GÖNDER
Alaca Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde yapılan Sosyal Sorumluluk kapsamında Hakkari’de görev yapan güvenlik güçlerine kuruyemiş gönderildi.
Konu hakkında açıklama yapan Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, “Ülkemizde Terör ile mücadele eden Kahraman Türk Askerimize ve Kahraman Türk polisimize terör ile mücadelelerinde yalnız olmadıklarını hissettirmek ve daima onlarla birlikte olduğumuzu belirtmek üzere ilçemizden Hakkâri Valiliğine 5 bin 600 paket kuruyemiş gönderdik.
Bu organizasyonda yanımızda olan başta Alaca Ticaret Borsası ile kıymetli iş adamlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.
Bilinmelidir ki; Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizler bu kahramanların arkasında dimdik durdukça da bu terör belasından ülkemiz kurtulacaktır, bunu diliyor ve bunun için dua ediyoruz ” dedi.
25 Mart 2016 Gazete
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.