7 Bin 655 Metrekare Kilit Parke Taşı Döşeniyor

Çorum'un Alaca ilçesinde cadde ve sokakları daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla yürütülen üstyapı çalışmaları kapsamında Günhan Mahallesi'ne toplam 7 bin 655 metrekare kilit parke taşı döşeniyor. Alaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan yol yapım ve yenileme mesaisi aralıksız devam ediyor.

Çorum'un Alaca ilçesinde cadde ve sokakları daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla yürütülen üstyapı çalışmaları kapsamında Günhan Mahallesi'ne toplam 7 bin 655 metrekare kilit parke taşı döşeniyor.
Alaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan yol yapım ve yenileme mesaisi aralıksız devam ediyor. 

Daha konforlu ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturulması hedefiyle planlanan çalışmalar doğrultusunda Günhan Mahallesi genelindeki altı farklı sokakta kilit parke taşı kaplama işlemi gerçekleştirilecek. Proje çerçevesinde Diyar Sokak'ta 2 bin 200, Meşe Sokak'ta bin 320, Mesire Sokak'ta bin 300, Çember Sokak'ta bin 260, Doğa Sokak'ta 875 ve Çile Sokak'ta 700 metrekarelik alanda yenileme yapılacak.


Çalışmaların yürütüleceği bölgelerde incelemeler yapan Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Tunçel ve belediye çalışanlarıyla birlikte sahaya inerek teknik ekipten projenin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi aldı. Daha yaşanabilir bir ilçe hedefiyle hareket edildiği belirtilen belediye açıklamasında, planlanan program dahilinde tüm mahallelerdeki üstyapı yatırımlarının hız kesmeden devam edeceği kaydedildi. 

İLGİLİ HABERLER