Alaca’da Engelsiz Dayanışma

Alaca Kaymakamı Meriç Dinçer ve Belediye Başkanı Şerif Arslan, Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyelerinin taleplerini dinledi ve tekerlekli sandalye bağışında bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Dernek Başkanı Ahmet Görür ve üyelerle bir araya gelerek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Dinçer ve Arslan, engelli vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri üzerine istişarelerde bulundu. Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımını güçlendirmeye yönelik çalışmaları her zaman desteklediklerini vurgulayan protokol üyeleri, dernek mensuplarıyla yakından ilgilendi.

Ziyarette ayrıca, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına tekerlekli sandalye bağışında bulunan hayırseverler Kemalettin Kaplan ve Rıfkı Kaplan’a duyarlılıklarından dolayı teşekkür edildi. 

İLGİLİ HABERLER