Gençlik Kupasında Şampiyon Jandarma Oldu

Dodurga Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve altı takımın katılımıyla gerçekleşen turnuva, Dodurga Gençlik Merkezi'ndeki halı sahada büyük bir heyecana sahne oldu. Turnuvanın final müsabakasında Milli Eğitim Gücü'nü 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden İlçe Jandarma takımı, şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Üçüncülük maçında ise Esentepe Rüzgarı, Gece Yıldızları'nı 3-2 yenerek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Çekişmeli maçların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Törene Dodurga Kaymakamı Bilge Yıldırım, komşu ilçe Oğuzlar'ın Kaymakamı Tayfun Yılmaz, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran ve çeşitli siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya, törende yaptığı konuşmada derece alan tüm takımları ve organizasyona katılan sporcuları tebrik etti. Sporun ve gençliğin önemine vurgu yapan Çetinkaya, "Sporla büyüyen gençlerimizle gurur duyuyor, nice güzel organizasyonlarda buluşmayı diliyorum" diyerek bu tür etkinliklerin devamını arzuladıklarını belirtti.

İLGİLİ HABERLER