Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Okumuş sosyal ağlar üzerinden yaptığı açıklamada sendikanın kent genelinde yetkiyi göğüslediğini kamuoyuna duyurdu. Elde edilen bu büyük başarının ardında uzun soluklu bir mücadelenin yattığına dikkat çekilirken sürecin her aşamasında teşkilat mensuplarının büyük bir gayret gösterdiği aktarıldı.
Yetkili sendika olmanın getirdiği sorumluluğun farkında olduklarını belirterek eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmek ve haklarını savunmak adına aynı heyecanla çalışmaya kesintisiz devam edeceklerini vurgulayan Okumuş "Başta bizlere güvenip yetkili kılan tüm üyelerimize saha çalışmalarımızda ter akıtan iş yeri temsilcilerimize kadın komisyonumuza ilçe başkanlarımıza yönetim kurullarımıza il divan kurulumuza ve başkan yardımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum Yetkimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Eğitim-Bir-Sen Tek Yetkili Sendika
Eğitim-Bir-Sen Çorum 1 Nolu Şubesi 4 yıllık yoğun ve özverili çalışmalarının sonucunda Çorum merkez ile il genelinde eğitim iş kolunda tek yetkili sendika konumuna ulaştı.
İLGİLİ HABERLER