Eğitim-Bir-Sen’den Saha Çıkarması

Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Okumuş, sendikal çalışmaları kapsamında hem merkezdeki okulları ziyaret etti hem de İskilip ve Alaca ilçelerinde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Merkezdeki temasları çerçevesinde Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Karşıyaka Anaokulu'ndaki eğitim çalışanlarını ziyaret eden Şube Başkanı Okumuş, sendikal gündem üzerine istişarelerde bulundu. Ziyaretler sırasında Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu'nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Atakan Acar'a yeni görevinde başarılar dileyen Okumuş, eğitimcilerin ilgi ve misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"13 ilçe teşkilatıyla buluşma" hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sendika yönetimi, bu kapsamda İskilip ve Alaca'da geniş katılımlı toplantılar düzenledi. İskilip İlçe Temsilcisi Ahmet Karabıyık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda iş yeri temsilcileriyle bir araya gelinerek sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Teşkilat buluşmalarının bir diğer durağı olan Alaca'da ise İlçe Temsilcisi Numan Sözüdoğru tarafından organize edilen etkinlikte üyeler ve temsilcilerle buluşuldu. Eğitim çalışanlarının talep ve beklentilerinin konuşulduğu toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Eğitim-Bir-Sen Çorum Şubesinden yapılan açıklamada, organizasyonlarda emeği geçen ilçe temsilcilerine, yönetim kurullarına ve katılım sağlayan tüm eğitim çalışanlarına teşekkür edildiği kaydedildi. 

İLGİLİ HABERLER