Kentin Eğitimi Masaya Yatırıldı

Kentin Eğitimi Masaya Yatırıldı

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek ile bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, TBMM'nin tatile girmesinden sonra Çorum'a gelerek ziyaretlerine başladı.

İlk olarak Çorum Valiliği görevine atanan Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı ziyaret eden Kayrıcı, yeni valiye hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

MHP İl Başkanı İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, İl Başkan Yardımcısı Ali Beyaz ve Merkez İlçe Başkan Adayı Ahmet Kurtbaş ile birlikte Hitit Üniversitesi'ne giden Vahit Kayrıcı, Rektörlük görevine yeniden atanan Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile bir süre görüştü.

Vahit Kayrıcı, MHP Çorum İl Başkanlığı görevine atanan İhsan Çıplak ve ekibine de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Parti binasında partililerle buluşan Kayrıcı, teşkilat mensuplarıyla görüştü.

Milli Eğitim’de İstişare

Dün ise Milletvekili Kayrıcı, beraberinde İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Orhan Tosik ve parti yöneticileriyle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette İl Müdürü Kodek ile görüşen Milletvekili Kayrıcı, yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. (Sümeyra Özdoğan)

İLGİLİ HABERLER