Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu Çorum’da

Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu Çorum’da

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, Çorum’a geldi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Çorum’a geldi. Ziyaret programı kapsamında ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek’ten Çorum’daki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Ardından Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı Valilik makamında ziyaret ederek kentte eğitim ve öğretimin geneli hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Şamlıoğlu, Vali Dağlı ve müdürlük yöneticileriyle birlikte Sıklık Tabiat Parkında bulunan Orman Okulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret programı kapsamında  Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı da ziyaret eden Şamlıoğlu,  mesleki eğitim farkındalığı, üretim odaklı ekonomi modelinde Türkiye sanayisinin mesleki eğitime olan ihtiyacı ve ortaöğretim düzeyinde mesleki eğitimin tercih edilmesinin gerekliliği üzerinde durdu.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu ziyaretlerine Çorum Belediyesi ile devam etti.

Burada Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile bir araya gelen Şamlıoğlu, belediyenin eğitime verdiği desteklerle ilgili Başkan Aşgın’dan bilgi aldı.

Şamlıoğlu, Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.

[gallery link="file" size="medium" ids="76548,76549,76550,76551,76552,76553"]

İLGİLİ HABERLER