Çorum Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısı yapıldı.
Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın başkanlığında yapılan toplantıda gündeme alınan maddeler görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıda alınan kararlar şöyle:
Laçin Belediyesinin talebi doğrultusunda ilçe belediyesine damperli kamyon hibe edildi.
Çorum MYO Kampüsü yanındaki Vakfılar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde bulunan, daha önce orta öğretim yurdu olarak kullanılırken depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan alana 8 kat konut-ticaret alan işaretlendi.

Koçhisar Barajı’nda yer alan su alma yapısının değiştirilmesi için çalışma yapılması kararlaştırıldı.
Trampa için belediye encümeni ve belediye başkanına yetki verildi.
Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak hizmet projesi kapsamında Devane Semt Sahası'nda yapılacak.

Laçin Belediye Başkanlığı ile ortak hizmet projesi kapsamında ilçeye çocuk oyun gurubu yapılması görüşülerek karara bağlanacak.”
Öte yandan meclisteki komisyonlarda görev yapan eski CHP’li meclis üyelerinin de komisyon üyelikleri düştü. Bu nedenle CHP’den İmar Komisyonu’na Ezgi Eşmen Tüfekçi, Tarife Komisyonu için ise Nazik Bulut ve Onur Topkül seçildi.