Çorum Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi amacıyla halk otobüslerinin beş gün boyunca ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
Arefe günü ile bayramı kapsayan 26, 27, 28, 29 ve 30 Mayıs tarihlerindeki ulaşım desteğiyle il genelinde vatandaşların hareketliliğinin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Yapılan kurumsal açıklamada hemşehrilerin bayram süresince sevdikleriyle rahatça bir araya gelebilmesi için tüm halk otobüsü hatlarının tamamen ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunulacağı bildirildi.

Ücretsiz ulaşım hizmetinin yanı sıra otobüs sefer saatlerinde de bayram programına özel düzenlemeye gidildi.

Belirlenen yeni çalışma takvimine göre bayramın birinci ve ikinci günü seferlerin sabah saat 09.00'da başlayacağı belirtilirken üçüncü ve dördüncü gün ise araçların sabah saat 08.00'den itibaren mesaiye başlayacağı aktarıldı.