Çorum’dan Bartın’a Araç Desteği

Çorum’dan Bartın’a Araç Desteği

Çorum Belediyesi, Bartın’a destek gönderdi.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, selin vurduğu Bartın’a yardım ekibi gönderdiklerini açıkladı.

Bartın’da pazar günü etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel ve su taşkınları yaşandı. Ulus ilçesinde sağanak yağışlar nedeniyle birçok noktada sel ve su taşkınları meydana geldi. Bartın Valiliği ve İl Özel İdaresi ekipleri bölgede çalışma başlattı. İlçeye bağlı Arpacık köyünde yağışlar nedeniyle menfezler taşarken, kısa süre ulaşıma kapanan yol ekiplerin çalışması sonrası açıldı.

Yaraları sarma çalışmalarının sürdüğü bölgeye yardımlar sürerken, Çorum Belediyesi de bölgedeki çalışmalara kayıtsız kalmadı.

Başkan Aşgın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada üç kamyon ve bir ekskavatör ile operatörler desteği sağlandığını açıkladı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın konu ile ilgili “Kardeşlerimizin yanındayız. Bartın için yola çıktık. Sel felaketinin en çok etkilediği şehrimiz Bartın'a üç kamyon ve bir ekskavatör ile operatörlerimizden oluşan ekibimizi yola çıkardık” dedi.

Paylaşımda destek ekibinin fotoğraflarına yer verilirken destek araçlarının üzerine “Biriz, beraberiz. Kardeşlerimizin yanındayız” sloganına da yer verildi. (Zahide Yasemin Özden)

İLGİLİ HABERLER