Candeias: Taraftarlarımıza Hak Ettiğini Mayıs Sonunda Vereceğiz

Çorum FK’nin ligdeki rakiplerinden Kocaelispor'un Portekizli futbolcusu Daniel Candeias, Kocaelispor'da çok mutlu olduğunu ve Süper Lig’e çıkma hedefine odaklandıklarını söyledi. Candeias, "Taraftarlarımız ve şehir birlikte olduğu sürece iyi ve kötü anlarda hep güçlü olan taraf olacağız. Taraftarlarımıza ve şehre hak ettiklerini mayıs sonunda vereceğiz" dedi.

Kocaelispor'un 35 yaşındaki Portekizli futbolcusu Daniel Candeias, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine takımın ligdeki gidişatı, kariyeri, hedefleri, Türkiye’deki futbol deneyimini ve Euro 2024'te Portekiz ile Türkiye’nin aynı grupta yer almasını değerlendirdi. İlk olarak Kocaelispor'un Trendyol 1. Lig'deki gidişatını değerlendiren Candeias, "Lige kötü bir başlangıç yaptık fakat konsantrasyonumuzu ve arkadaşlığımızı bırakmadık, kazanmaya başladık. Transferler geç kalmıştı, takımımız tamamlanmamıştı fakat ardından maçları kazanmaya başladık ve böyle de devam etmek istiyoruz" dedi.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"

Kendi performansından önce takımın başarısının önemli olduğunu vurgulayan Portekizli futbolcu, "Kendimden ziyade takımıma yardımcı olmak için çabalıyorum, takıma yardımcı olmak benim için en güzel şey. Şükürler olsun, hiçbir sakatlık geçirmedim. Takımıma yardımcı olmaya devam edeceğim. Benim için önemli olan hedefimize ulaşmak. Hedefimiz de şampiyon olmak. Umarım ligin ikinci yarısında bu hedefimizi gerçekleştirebiliriz" diye konuştu.

"SAĞ KANATTA DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM"

Kariyerinde birçok farklı mevkide görev alan tecrübeli futbolcu, en rahat ettiği bölgenin sağ kanat olduğunu söyleyerek, "Benim pozisyonum aslında kanat, her zaman da kanat oyuncusu olarak oynadım. Fakat hocamız bazı pozisyonlarda oynamamızı istediğinde yardımcı olabilmek için o pozisyonlarda oynadım. Yüzde yüzümü verip en iyisini yapmaya çalıştım. Hocamız nerede isterse takıma yardımcı olmak için hazırım. En rahat hissettiğim mevki sağ kanat" ifadelerini kullandı.

"İYİ OLDUĞUM SÜRECE OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Henüz futbolu bırakmayı düşünmediğini ve Süper Lig’e çıkıp Kocaelispor’da oynamaya devam etmek istediğini de belirten 35 yaşındaki futbolcu, "Planlarım devam etme yönünde. Çünkü kendimi çok iyi hissediyorum. Sıkı çalışıyorum, her gün daha iyiye gidiyorum. Vücudum el verdiği, iyi olduğum sürece oynamaya devam edeceğim. Umarım Kocaelispor’a Süper Lig yolunda yardımcı olurum ve gelecek sezon da birlikte oluruz" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLARIMIZA HAK ETTİKLERİNİ MAYIS SONUNDA VERECEĞİZ"

Son olarak Kocaeli'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Daniel Candeias, "Geldiğim ilk günden beri bana gösterdikleri sıcak karşılamadan dolayı da çok mutluyum. Bu sevginin karşılığını sahada vermek istiyorum. Taraftarlarımız ve şehir birlikte olduğu sürece iyi ve kötü anlarda hep güçlü olan taraf olacağız. Taraftarlarımıza ve şehre hak ettiklerini mayıs sonunda vereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.