Dereli’den Öğrencilere Karne Hediyesi

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, 19 Haziran'da düzenlenen Karne Şenliği'nde öğrencilerden gelen talep üzerine, Tahir Yavuz Yüzme Havuzu'nun 20 ve 21 Haziran tarihlerinde öğrencilere ücretsiz olarak hizmet verdiğini açıkladı.

Başkan Dereli, yaptığı açıklamada, bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakan öğrencilerin emeklerinin ve başarılarının değerli olduğunu belirtti. 19 Haziran'daki Karne Şenliği'nde öğrencilerle güzel anılar biriktirdiklerini ifade eden Dereli, o gün kendisine iletilen bir talep üzerine bu kararı aldığını söyledi.

Bu kapsamda, Tahir Yavuz Yüzme Havuzu 20 Haziran 2025 Cuma günü erkek öğrencilere, 21 Haziran 2025 Cumartesi günü ise kız öğrencilere ücretsiz olarak hizmet sundu.

Gençlerin kendileri için öncelikli olduğunu vurgulayan Başkan Hamit Dereli, "Gönlünüzce eğlenin, tatilin tadını çıkarın. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Hepinizi gözlerinizden öpüyor, sağlıklı, neşeli ve bol dinlenmeli bir yaz tatili diliyorum" dedi. 

İLGİLİ HABERLER