Kargı Belediyesinin Kültür Gezisi Tamamlandı

Kargı Belediyesi tarafından düzenlenen ilk ücretsiz kültür gezisine katılan 90 kadın, Safranbolu ve Amasra'yı kapsayan turu tamamlayarak ilçeye döndü. Belediye Başkanı Hamit Dereli, katılımcılardan son derece olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, bu tür gezilerin erkekler ve tüm ilçe halkı için de devam edeceğini müjdeledi.

Belediye Başkanı Hamit Dereli'nin seçim vaatlerinden biri olan ve ilki gerçekleştirilen gezi, hafta sonu yapıldı. Gezi kapsamında 90 Kargılı kadın, rehber eşliğinde Safranbolu ve Amasra'nın 19 turistik noktasını ziyaret etme imkanı buldu. Kargı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, gezinin kazasız bir şekilde tamamlandığı ve katılımcıların keyifli bir hafta sonu geçirdiği belirtildi.

Gezinin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hamit Dereli, etkinliğin bir seçim vaadinin hayata geçirilmiş hali olduğunu hatırlattı. Dereli, "Kadınlarımızdan yoğun bir talep aldık ve bu bizlere büyük gurur verdi. Katılımcılarımızın memnuniyet dolu geri dönüşleri bizleri çok mutlu etti. Kültür gezilerimiz yalnızca kadınlarımızla sınırlı kalmayacak; erkeklerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için de bu etkinlikleri sürdüreceğiz. Ne söz verdiysek yapacağız" dedi. 

İLGİLİ HABERLER