Devlet Bahçeli ile Görüştüler

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, MHP İlçe Başkanı Bekir Dağ ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile bir araya geldi.

Ankara temasları kapsamında MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Gelgör, ilçede devam eden yatırımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu. Osmancık’a verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gelgör, nazik kabulleri için Durmaz’a teşekkür ettiğini aktardı.

Ziyaret programı çerçevesinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile de görüşme fırsatı bulan Osmancık heyeti, liderlerinin hayır duasını aldı. Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, "Türk Dünyası’nın umudu, Bilge Liderimize Yüce Allah’tan uzun ömürler diliyor; ülkemize ve milletimize hizmetlerinin daim olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 

İLGİLİ HABERLER