Osmancık Belediyesi Ekipleri Sahada

Osmancık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Park Bahçeler ve Elektrik ekipleri, ilçenin dört bir yanında bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler ilçenin farklı noktalarında bir dizi çalışma gerçekleştirdi. Elektrik arızalarına müdahale eden ekipler, Çorum Yolu Kavşağı’nda trafik lambalarındaki arızayı gidererek sistemi yeniden devreye aldı. Ayrıca, İmaret Camii bahçesindeki oyun grubunda arızalı olan projektör yenisiyle değiştirilerek alanın aydınlatması güçlendirildi ve Lise Caddesi’nde kaldırım aydınlatma direklerinin bakımı yapıldı.

Peyzaj ve çevre düzenlemesi kapsamında ise Çorum Caddesi boyunca ve Terminal çevresindeki süs ağaçlarına şekil verme işlemi uygulandı. Temence Mahallesi Camii bahçesindeki bitkiler budanırken, Adnan Menderes Caddesi orta refüjü ile Terminal bölgesinde çim biçme çalışmaları tamamlandı.

Altyapı çalışmaları doğrultusunda, sanayi bölgesine yeni yağmur suyu giderleri açılarak olası su baskınlarına karşı önlem alındı. Belediyeden yapılan açıklamada, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarının program dahilinde aralıksız devam edeceği belirtildi. 

İLGİLİ HABERLER