‘2026 Seçim Yılı ve AKP’siz Yıl Olacak’

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, iktidarın "Aile Yılı" ilanını eleştirerek, "Biz de 2026 yılını seçim yılı ve AKP'siz yıl olarak ilan ediyoruz" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda söz alan CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, hükümetin 2025 yılını "Aile Yılı" olarak ilan etmesini sert bir dille eleştirdi. Bir jandarma astsubayının yaşadığı mağduriyeti örnek gösteren Tahtasız, iktidarın aileleri birleştirmek yerine dağıttığını savundu.

Hükümetin sadece "kendi ailelerini ve kendi damatlarını" düşündüğünü öne süren Tahtasız, "Aile olmak ve aile kalmak için iktidara yakın olmak gerekiyor maalesef" dedi.

İktidarın "Aile Yılı" ilanına karşı kendi ilanlarını Meclis kürsüsünden duyuran Milletvekili Tahtasız, "Biz de 2026 yılını seçim yılı ve AKP'siz yıl olarak ilan ediyoruz çünkü biliyoruz ki AKP giderse ülkenin tüm sorunları çözülecek" ifadelerini kullandı. Bu sözler, CHP'nin erken seçim talebini ve iktidar hedefini bir kez daha ortaya koydu.

İLGİLİ HABERLER