Abdulkadir Uraloğlu Çorum’a Geliyor

Çorum'un ulaşım standartlarını zirveye taşıyarak güvenli yolculuğun yeni adresi olacak tarihi Kırkdilim Tünelleri için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla 30 Nisan Perşembe günü açılış töreni düzenlenecek.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yakup Alar ile milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Yusuf Ahlatcı ortak bir heyecanı paylaşarak kentin ulaşım ağında yeni bir dönem başlatacak olan dev projenin açılış törenine tüm vatandaşları davet etti. Şehrin yıllardır beklediği ve ulaşım standardını büyük ölçüde yükseltecek olan tünellerin açılış kurdelesinin perşembe günü saat 16.00'da kesileceği bildirildi.
Güvenli ve konforlu yolculuğun yeni adresi olacak tünellerin hizmete alınmasının gururunu yaşadıklarını belirten Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum İl Başkanı Yakup Alar "Çorum'un ulaşım standartlarını yükseltecek bu tarihi açılış törenine tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi
Kentin ulaşım altyapısına yapılan bu devasa yatırımın sevincini vatandaşlarla birlikte paylaştıklarını dile getiren Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Yusuf Ahlatcı "Çorum'umuzun ulaşım standardını yükseltecek bu dev eserin açılış heyecanını hep birlikte yaşıyoruz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nun teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz açılış törenine tüm hemşehrilerimiz davetlidir" ifadelerini kullandı. 
 

İLGİLİ HABERLER