AK Partililer Teşkilat Eğitiminde

AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen “Bu Senin Hikâyen – Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu” programının Çorum ayağı, Buhara Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Gün boyu süren programda, akademisyen, gazeteci ve siyasetçilerden oluşan uzman isimler, parti teşkilatlarına çeşitli konularda sunumlar yaptı.

Program kapsamında katılımcılar; Doç. Dr. Ülkü Nur Zengin’den “Gönül Adamı Olmak”, gazeteci Melik Yiğitel’den “Sıkça Sorulan Sorular” ve Habertürk yazarı Nasuhi Güngör’den “Siyasal İletişim ve Yeni Medya” başlıklı konuşmaları dinledi. Ayrıca, İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ile AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu da tecrübelerini ve vizyonlarını partililerle paylaştı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yakup Alar, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, programın teşkilat mensupları için ufuk açıcı ve ilham verici olduğunu belirtti. Alar, "Teşkilatımızla omuz omuza, aynı heyecan ve inançla bir aradayız" diyerek birlik mesajı verdi.

Alar, ayrıca sunumlarıyla katkıda bulunan Doç. Dr. Ülkü Nur Zengin, Melik Yiğitel, Nasuhi Güngör, Milletvekili Hulusi Şentürk ve Genel Merkez Başkan Yardımcısı Veli Tolu’ya kıymetli paylaşımları için ayrı ayrı teşekkür etti. 

İLGİLİ HABERLER