Çorum’a 2 Bin 700 Yeni Konut Müjdesi

AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Yusuf Ahlatcı ile İl Başkanı Yakup Alar, yaptıkları ortak açıklamayla, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çorum merkez ve 5 ilçesine toplam 2 bin 700 yeni sosyal konut yapılacağının müjdesini verdi.

Yapılan ortak açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki sosyal konut hamlesi kapsamında Çorum'a yapılacak konutların dağılımı da belli oldu. Buna göre; Çorum Merkez: 1200 konut, İskilip: 400 konut, Sungurlu: 300 konut, Osmancık: 300 konut, Alaca: 300 konut, Bayat: 200 konut yapılacak.

Milletvekilleri Kaya ve Ahlatcı ile İl Başkanı Alar, bu büyük yatırımın Çorum'a kazandırılmasında emeği ve katkısı olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a il ve ilçe halkı adına teşekkür etti. Projenin Çorum'a ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunuldu. 

İLGİLİ HABERLER