MHP’liler Gaziler ve Muhtarlarla Buluştular

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve beraberindeki heyet, "Terörsüz Türkiye İçin Millî Birlik ve Dayanışma Buluşmaları" kapsamında, Çorum Muharip Gaziler Derneği ile mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

MHP heyeti, ilk olarak Çorum Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Muharrem Gül ve yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamlarını ileten Çıplak, şehitlerin hatırasını incitecek veya gazileri üzecek hiçbir tutum içinde olmayacaklarını vurguladı.

Program kapsamında mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen heyet, Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı ile Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli nezdinde Buharevler, Çepni, Bahçelievler ve Yavruturna mahallelerinin muhtarlarıyla görüştü. Ziyaretlerde, milli birlik ve beraberliğin önemi vurgulanarak, mahallelerin ihtiyaçları, güvenlik durumu ve geleceğe yönelik projeler üzerine verimli istişarelerde bulunulduğu belirtildi. 

İLGİLİ HABERLER