1. Lig Kulüpler Birliği’nde Başkan Seçimi Yapıldı

  1. Lig Kulüpler Birliği’nde Başkan Seçimi Yapıldı

Çorum FK’nin de yer aldığı 1. Lig Kulüpler Birliği’nde başkan seçimi yapıldı. Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, 1. Lig Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı seçildi.

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Manisa FK’nin başkanı Mevlüt Aktan, İstanbul’da yapılan TFF 1. Lig Kulüpler Birliği toplantısında TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı’na seçildi.

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ve Ümraniyespor Başkanı Ömür Aydın da başkan yardımcılığı görevlerine getirildi.

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevi için kulüp başkanlığına teşekkür eden Başkan Mevlüt Aktan, “TFF 1. Lig Kulüpleri Birliği bize çok önemli bir görev verdi. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım TFF 1. Lig kulüplerinin tüm sorunlarını yakından biliyoruz. Bu sorunların çözümü konusunda her türlü mücadeleyi vereceğiz. Amacımız TFF 1. Lig kulüplerimizin her an yanında olmak ve kulüplerimizin haklarını sonuna kadar savunmak” dedi.

[gallery link="file" size="medium" ids="211841,211842,211843"]

İLGİLİ HABERLER