Galatasaraylı Futbolcular Beraberlik İçin Ne Dedi?

Galatasaray kaptanı Abdülkerim Bardakcı, Trendyol Süper Lig'de 2-2’lik eşitlik ile Arca Çorum FK mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tecrübeli stoper, "Aslında kötü oynadığımız bir maç değildi. Bence iyi oynadık, çok pozisyona girdik. İki tane atabildik ve maç berabere bitti. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi hiç merak etmesinler. Allah'ın izniyle yine bunları telafi edeceğiz ve sezon sonunda mutluluğa ulaşan taraf biz olacağız. Kimse merak etmesin" şeklinde konuştu.

Çakır: Galibiyeti Hak Eden Taraf Bizdik
Galatasaray kalecisi Uğurcan Çakır, Trendyol Süper Lig'de temsilcimiz Arca Çorum FK ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. Uğurcan Çakır’ın yaptığı açıklamada "Yeni sezon herkes için hayırlı olsun. Aslında galibiyeti hak eden taraf bizdik. Çok sayıda gol pozisyona girdik. Benim düşüncem, hissettiğim bu yöndeydi. Birincisi güzel bir gol, ikincisi bireysel hatadan gol yedik. Rakip 10 kişi kaldı. Sonra bir gol atmayı başardık. Bence galibiyete yakın olan taraf bizdik. Ligin ilk maçları genelde zor oluyor. Maç ritmi açısından, kamp yorgunluğu etkili oluyor. Bence bugün kazanmayı hak ettik. Sonuç olarak berabere kaldık. Taraftarımız çok güzel destekledi bugün. Sezon sonunda inşallah şampiyon olan taraf biz olacağız. Merak etmesinler. Galip gelemedik, üzgünüz. Çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Osimhen: Rakibi Küçük Görmedik
Ligin açılış maçında temsilcimiz Arca Çorum FK’ye iki gol atan Victor Osimhen, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
2-2 biten karşılaşmayı değerlendiren Osimhen hayal kırıklığı yaşadığını vurguladı ve küçük görmüyorduk rakibi. Bu tür rakipler zor oluyor. Zorlayacaklarını biliyorduk. Öyle de oldu. Uyanmamız lazım. Hayal kırıklığını yaşıyoruz. Bu bir uyandırma olsun. Bundan sonraki tüm maçların zor olacağını bilip, dersler çıkartıp kendimizi düzelterek yolumuza devam edeceğiz.
Zor bir sezon olacak. Takım olarak da bunun farkındayız. Kulüp için de her şeyimi vermeye hazırım. Bu, uyandırma için önemli bir maçtı diye düşünüyorum. Oyuncular olarak çalışmamız gereken çok şeyler var. Sahada her şeyimizi vermemiz gerekiyor. Taraftarımız bize inanılmaz bir enerji veriyor ve her zaman da arkamızdalar. Bizim de bunun karşılığını vermemiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi öncesi momentum kazanmamız gerekiyor. Önümüzdeki ilk maçtan itibaren çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor.
Transfer sezonlarında dedikodular hep olur. Ben işime bakacağım. İşime odaklanmış durumdayım. Daha ilerisini o zaman görür ve düşünürüz” dedi.
 

İLGİLİ HABERLER