İlk 11’de Üç Yeni Transfer

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında lider Amed SF ile deplasmanda karşılaşan Arca Çorum FK’de teknik direktör Hüseyin Eroğlu, kritik mücadelede kadroda önemli değişikliklere gitti. Devre arası transfer döneminde kadroya dahil olan isimlerden üçü, Diyarbakır Stadyumundaki zorlu maçta ilk 11’de kendine yer buldu.

Tecrübeli teknik adam, ligin ikinci yarısının bu ilk maçında yeni takviyeleri doğrudan sahaya sürerek oyun şablonunda taze kan kullanmayı tercih etti. Savunma hattında Sinan Osmanoğlu, Cemali Sertel’in yerine formayı giyerken; hücum kanadında Serdar Gürler, Oğulcan Çağlayan’ın yerine görev aldı. Orta sahada ise Ahmed Ildız, Aleksic’in yerine maça başlangıç kadrosunda dahil oldu.

Kırmızı-Siyahlı ekibin diğer yeni transferlerinden Burak Çoban ve Thiam, maçın gidişatına göre hamle oyuncusu olarak yedek kulübesinde bekletildi. Bir diğer transfer Zibauri ise henüz takıma katılmadı.

İLGİLİ HABERLER