İlk Hafta Seyirci Rekoru Çorum’da

Arca Çorum FK, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos Pazar günü sahasında Amed SF'yi konuk ederken, Çorumlu taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Çorum FK - Amed SF karşılaşması, 1. Lig'in ilk haftasında en çok seyircinin izlediği maç oldu.

"SMGB Sports" sosyal medya hesabından paylaşılan verilere göre, Çorum Şehir Stadyumundaki mücadeleyi kombine sahipleri hariç toplam 12 bin 638 biletli seyirci takip etti. Bu rakam, ligin ilk haftasındaki diğer dokuz maçı açık ara geride bıraktı.

Taraftarların bu yoğun ilgisinin, kulübün yeni sezonda belirlediği şampiyonluk hedefi, yapılan yıldız transferler ve maraton ile kale arkası tribün biletlerinin 5 TL gibi sembolik bir rakamla satışa sunulmasından da etkisi oldu.

İlk haftanın en çok izlenen ikinci maçı ise 4 bin 619 seyirci ile Erzurumspor - Sivasspor karşılaşması oldu. Diğer maçlarda ise seyirci sayılarının oldukça düşük kaldığı görüldü. Haftanın en az izlenen maçı ise 96 seyirciyle Hatayspor - Keçiörengücü mücadelesi oldu.

İLGİLİ HABERLER