O İkili Bir Araya Geldi

Arca Çorum Futbol Kulübü Başkanı Savaş Balçık Gençlerbirliği deplasmanında yaşadığı üzücü olay-la gündeme gelen Çorumlu minik taraftar Göktuğ ve ailesiyle Fenerbahçe ile Lyon arasında oynanan karşılaşmada bir araya geldi. Ankara'da oynanan müsabakada üzerindeki Fenerbahçe formasının çıkarttırılmasıyla spor kamuoyunun vicdanını yaralayan küçük Göktuğ bu kez yüzleri güldüren bir tabloyla objektiflere yansıdı.

Arca Çorum Futbol Kulübü Başkanı Savaş Balçık Gençlerbirliği deplasmanında yaşadığı üzücü olay-la gündeme gelen Çorumlu minik taraftar Göktuğ ve ailesiyle Fenerbahçe ile Lyon arasında oynanan karşılaşmada bir araya geldi.
Ankara'da oynanan müsabakada üzerindeki Fenerbahçe formasının çıkarttırılmasıyla spor kamuoyunun vicdanını yaralayan küçük Göktuğ bu kez yüzleri güldüren bir tabloyla objektiflere yansıdı. Yaşanan talihsiz olayın ardından Çorumlu minik taraftara ilk sahip çıkan isimlerden biri olan kırmızı siyahlı ekibin başkanı Savaş Balçık aileyi Fenerbahçe'nin Lyon ile oynadığı zorlu maçta yalnız bırakmadı. Tribünde aileyle yakından ilgilenen Balçık minik futbolsevere büyük bir moral kaynağı oldu.

EĞİTİM MASRAFLARINI ÜSTLENMİŞTİ
Hatırlanacağı üzere olayın hemen ardından duruma kayıtsız kalmayan başkan Savaş Balçık çocuğun babasını telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Çocuğun yaşadığı travmayı hafifletmek ve ona futbolun güzelliklerini yeniden hatırlatmak isteyen Balçık minik taraftarın eğitim hayatı boyunca oluşacak tüm masraflarını üstlendiğini kamuoyuna duyurmuştu.

FENERBAHÇE AĞIRLADI
Fenerbahçe'nin, Lyon ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı öncesinde Göktuğ ve ailesini, kulüp binasında konuk eden Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri minik taraftarla yakından ilgilenirken, forma ve günün anısına hazırlanan birbirinden özel hediyeler de aileye verildi. Göktuğ Alımcı’nın ailesi de Başkana ve Yönetim Kuruluna gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Alımcı Ailesi’ne, Gençlerbirliği maçında Göktuğ ile yakından ilgilenen Komiser Yardımcısı Uğur Yurduseven de eşlik ederken, kendisine forma takdim edildi. Misafirler daha sonra müsabakayı takip etmek üzere tribündeki yerini aldı.
 

İLGİLİ HABERLER