Rakipten Hakeme Sert Eleştiri

Trendyol Süper Lig'in 3.haftasında Arca Çorum Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Beşiktaş Kulübü, ligde oynanan Corendon Alanyaspor müsabakasının ardından hakem yönetimine ilişkin resmi iletişim kanallarından sert bir bildiri yayımladı. Karşılaşmada görev alan hakem heyetinin kararlarını ağır bir dille eleştiren siyah beyazlı kulüp, yönetimin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 3.haftasında Arca Çorum Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Beşiktaş Kulübü, ligde oynanan Corendon Alanyaspor müsabakasının ardından hakem yönetimine ilişkin resmi iletişim kanallarından sert bir bildiri yayımladı.
Karşılaşmada görev alan hakem heyetinin kararlarını ağır bir dille eleştiren siyah beyazlı kulüp, yönetimin kabul edilemez olduğunu belirtti. Merkez Hakem Kurulu ve maçın hakemlerini hedef alan açıklamada "Corendon Alanyaspor’la oynadığımız maçta hakemlerin sergilemiş olduğu yönetim, Türk hakemliği için bir utanç vesikası olarak tarihteki yerini almıştır. Geçtiğimiz yıl Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki skandal kararları hafızalardaki tazeliğini koruyan Merkez Hakem Kurulu başkanının prensi Adnan Deniz Kayatepe, adeta “Nerede kalmışık” diyerek rezil yönetimlerine bir yenisini eklemiştir" ifadelerine yer verildi.

TARTIŞMALI POZİSYONLAR TEK TEK SIRALANDI
Kulüp tarafından yapılan açıklamada maç içinde yaşanan tartışmalı kararlar maddeler halinde kamuoyu ile paylaşıldı. Karşılaşmanın orta hakemi ve video yardımcı hakeminin kararlarına tepki gösteren kulüp yönetimi "Rakip oyuncu, dünyanın gözü önünde Trossard’a tokat attı. Hakem Adnan Deniz Kayatepe pozisyonu göremedi. VAR’daki Bülent Birincioğlu ise sessiz kaldı. Oh, karşılıklı mücadele içinde olduğu rakibinden sıyrılıp gol attı. Rakip oyuncu kendini süslü şekilde yere bıraktı diye Adnan Deniz Kayatepe golümüzü iptal etti. Vlahovic ceza sahasına girmek isterken yaka paça düşürüldü. Hakem Kayatepe yine yaşananları görmezden geldi” değerlendirmesinde bulundu.

“ADİL VE EŞİT YÖNETİM İSTİYORUZ”
Açıklamanın son bölümünde hakemlerin taraflı davrandığı savunularak bu isimlerin görev almaması yönünde talepte bulunuldu. Ayrıcalık değil adalet aradıklarını vurgulayan siyah beyazlı yönetim "Adnan Deniz Kayatepe ve Bülent Birincioğlu gibi art niyetli hakemleri bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz. Ne avantaj ne imtiyaz istiyoruz. Sadece adil ve eşit yönetim istiyoruz. Bu adaletsiz düzen değişene dek haklı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" diyerek tepkisini noktaladı.
 

İLGİLİ HABERLER