Tam’ın Takımı Berabere Kaldı

Tam’ın Takımı Berabere Kaldı

Çorum FK’nin eski hocası Tahsin Tam’ın takımı Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Kocaelispor ile 2-2'lik skorla berabere kaldı.

  1. dakikada sol kanatta Camara ile verkaç yaptıktan sonra ceza sahası içine giren Traore'nin uzak köşeye gönderdiği şutta top ağlarla buluştu. 1-0
  2. dakikada ceza sahası içi sağ çaprazda savunma arkasına gönderilen topu iyi kontrol eden Oğuz Ceylan'ın kaleye yakın mesafeden vuruşunda kaleci Metin Uçar meşin yuvarlağı çeldi.
  3. dakikada Candeias'ın sağ kanattan ceza sahası içine ortasında Kouakou kontrol ederek topu Cihat Çelik'e aktardı. Çelik'in düzgün vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 1-1
  4. dakikada sol kanattan ceza sahası içine sol taraftan giren Traore pasını kale önünde Selim Ilgaz'a aktardı. Ilgaz'ın aşırtmalı vuruşunda kaleci Gökhan meşin yuvarlağı kornere çeldi.
  5. dakikada Bardhi'nin sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Arda Şengül'ün volesinde meşin yuvarlak üst direkten oyuna döndü.
  6. dakikada Bardhi'nin yerden gönderdiği pasında ceza sahası içinde topla buluşan Camara topu Dembele'ye aktardı. Dembele, kale önünden vuruşunda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1

90+2. dakikada son çizgide topu çeviren Barış Alıcı'nın kaleye çektiği şutta top uzak köşeden ağlarla buluştu. 2-2.

MAÇIN ARDINDAN

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam, "Maçın başından sonuna kadar harika bir oyun ortaya koyduk. Oyuncularımın verdiği mücadele olağanüstüydü. Ben şundan artık sıkıldım. Çok net bir şekilde kararların konuşulduğu değil, sadece futbolun konuşulduğu bir lig ve ligler olmasını istiyorum. Sesi çok çıkanın güçlü şekilde çıkan kayırıldığı değil. Adil şekilde devam etmesini istiyorum. Futbolseverlerin oyunu konuşmasını istiyorum ama son zamanlarda ülkemizde maalesef artık sadece kararlar konuşuluyor. Yani bunun önüne geçecek olan tabii ki futbolu yönetenler, onunla ilgili çalışmalar da mutlaka yapıyorlardır. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İlk devrede özellikle yediğimiz golün ofsayt olduğu, kırmızı kart pozisyonuna atlanıldığı, bir penaltı pozisyonuna atlanıldığı bir gündü. Tabii ki kazanmayı çok hak etmiştik. Çok da yaklaşmıştık. O dakikada yediğimiz gol de açıkçası emeğimizin tamamını almamızın önüne geçti. Futbol böyle bir oyun. Yani son düdük çalmadan her şey gerçekleşebiliyor. Oradan da gerekli dersi kendimize çıkaracağız" şeklinde konuştu.

[gallery columns="2" size="medium" ids="164624,164625"]

İLGİLİ HABERLER