Gazze Yararına Anlamlı Kermes

Çorum Özejder Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Gazze'deki ihtiyaç sahipleri yararına anlamlı bir kermes düzenledi. Etkinliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, öğrencilerin bu duyarlılığını tebrik etti.

Okulda düzenlenen kermesin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Tophan, Şube Müdürleri Arslan Arslan, Kutluhan Cüce ve Soner Buğdaylı'nın yanı sıra çok sayıda okul müdürü, öğretmen, öğrenci ve veli katıldı.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük bir özveriyle hazırladığı çeşitli yiyecekler ile el emeği ürünler, Gazzeli çocuklara destek amacıyla satışa sunuldu. Kermes, katılımcılardan büyük ilgi görürken, etkinlikte sergilenen dayanışma ruhu takdir topladı.

Öğretmenlerin ve öğrencilerin gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden İl Müdürü Cemil Çağlar, "Filistinli çocukların yaşadığı zorlukları unutmamak, onların sesi olmak insanlık görevimizdir” ifadelerini kullandı. Etkinlikte emeği geçen tüm idarecilere, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür edildi. 

İLGİLİ HABERLER