Yeşilay Tokat Şube Başkanı Ateş ziyaretlerde bulundu

Yeşilay Tokat Şubesi, bağımlılıkla mücadele amacıyla önemli ziyaretlerde bulunarak, ilgili kurumlarla iş birliği yapma adımlarını pekiştirdi. Şeyda Ateş liderliğindeki Yeşilay Tokat yönetimi, ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek, bağımlılıkla mücadele konularında düşüncelerini paylaştı. Bu tür görüşmeler, toplum genelinde bağımlılık sorunuyla ilgili farkındalığı artırmayı ve çözüm yolları geliştirmeyi hedefliyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Bağlantı Kuruldu

Yeşilay Tokat Şube Başkanı Şeyda Ateş, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır ile bir araya gelerek bağımlılıkla mücadele seferberliği hakkında detaylı görüşmeler yaptı. Toplantıda, bağımlılık sorunuyla ilgili eğitim kurumlarının alabileceği önlemler ve öğrenciler için destekleyici programlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Bağımlılığın genç nesil üzerindeki olumsuz etkileri, hem bireysel hem de toplumsal anlamda ele alındı. Ateş, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaparak, eğitimde farkındalık yaratmanın gerektiğini dile getirdi. Bu tür etkinliklerin, gençlerin bağımlılıktan korunmasına yönelik etkili bir adım olacağı değerlendirildi.

Esnaf ve Sanatkarlarla İş Birliği Geliştiriliyor

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Fehmi Çankaya ile yapılan görüşmede ise bağımlılıkla mücadeleye yönelik ortak projelerin geliştirilmesi amaçlandı. Şeyda Ateş, Cihat Zülfüoğulları, Cemre Doğanses, Murat Emre Yaman ve Nurper Abay’ın da katıldığı ziyarette, esnafın gençleri bağımlılıktan koruma konusunda nasıl bir rol üstlenebileceği tartışıldı. Özellikle esnaf camiasının, topluma model olma ve gençlere olumlu örnekler sunma konusundaki katkıları üzerinde duruldu. Ayrıca, bu tür iş birlikleriyle esnafın da bağımlılık konusunda daha bilinçli hale geleceği belirtildi. Ziyaretin, Tokat genelinde topyekûn bir bilinçlenme yaratması hedefleniyor.

İLGİLİ HABERLER