Çorum barosu avukatları pide gününde bir araya geldi. Yılın son gününde meslektaşlarına pide ikram eden baro başkanı Akpınar, adaletli bir yıl geçirmeyi temenni ettiklerini söyledi.
Yılın son gününde Çorum Baro Başkanlığı tarafından pide günü yapıldı. Geleneksel olarak yılın son iş gününde yapılan pide gününe çok sayıda avukat ve stajyer avukat katıldı.
Çorum Barosu hizmet binasında yapılan geleneksel pide gününde kısa bir konuşma yapan Baro Başkanı Av. Altan Akpınar yeni yılda sağlıklı, mutlu, huzurlu, barış ve adalet dolu bir yıl geçirilmesi temennisinde bulundu. Pide günü ikramlarla devam etti.
Alo Kar, Kimse var mı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.