BİLSEM Sınavına 7 Bin Öğrenci Başvurdu
İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Bilim ve Sanat Merkezi Öğrenci Seçme Süreci ile hakkında açıklamalarda bulundu.
Halen 480 öğrenciye destek eğitimi veren Çorum Bilim ve Sanat Merkezi için önümüzdeki yıl başlayacak olan öğrenciler için tanılama çalışmalarının başladığını dile getiren Sarı, bu yıl 1, 2, ve 3. sınıf düzeyinde 7 bin 750 öğrencinin başvurusunun olduğunu, tanılamada başarılı olan öğrenciler ikinci aşama olan bireysel değerlendirmeye alınacağını söyledi.
Sürecin ilk sınavında İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, sınav merkezini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. (Salim Üzel)
Meclis Öncesi Gündemi Konuştular
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.