Bir Gül Yeter
Bu yıl Sevgililer Günü’nün en popüler hediyesi gül oldu. Beğenili bir bakış, içten bir tebessüm…
Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü . Çorum halkı da bu anlamlı günde eşlerine ve sevgililerine küçük sürprizler yapmak isteyen vatandaşlar, daha ekonomik çözümlere yöneliyor. Eşlerine yüzlerinde hoş bir tebessüm oluşturmak isteyen vatandaşlar, çiçek buketi, gül, kıyafet gibi ekonomik hediyelere rağbet gösteriyor.
Çorum’da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle mağazalar, kuyumcular, gümüşçüler ve çiçekçiler kampanyalar başlattı. Hazırlanan kampanyalar kuyum sektöründe pek fazla etki göstermezken, özellikle giyim ve çiçek sektörüne büyük katkı sağladı.
Çorum’da görüşlerini aldığımız birçok kuyumcu, Sevgililer Günü nedeniyle işlerinde değişiklik olmadığını ifade etti. Aynı durum gümüşçüler için de geçerli oldu.
Ancak özellikle giyim, hediyelik eşya ve çiçek sektörlerinde yoğunluk yaşanıyor. Hem ekonomik hem de eş ve sevgililerinin yüzlerinde tebessüm oluşturmak isteyen vatandaşlar, daha ekonomik çözümlere yöneliyor.(Çağrı UZUN)