Çorum’da Bölge Siyaseti Konuşuldu
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Koordinatörü Muhammed Avcı, AK Parti Çorum Teşkilatı ile bir araya geldi.
Karadeniz Bölgesinde yapılacak ziyaretler öncesinde AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Koordinatörü Muhammed Avcı, beraberinde İl Koordinatörleri Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve yönetim kurulu üyelerinin misafiri oldu.
İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Teşkilat Başkan Yardımcımız Karadeniz Bölge Koordinatörmüz Sayın Muhammed Avcı, Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörleri Trabzon Mv’miz Adnan Günnar, Kastamonu Milletvekilimiz Metin Çelik ve Konya Milletvekili Halil Etyemez ile birlikte Karadeniz Bölgesinde ziyarette bulunacakları iller öncesi ilimizde bir araya gelerek sohbet ettik” denildi. (Haber Merkezi)
Hastanede Asfalt Çalışması Başladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.