“HAYALLER GERÇEK OLUYOR”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in onayı ile devri gerçekleştirilen komplekse spor alanı, misafirhane, sinema salonunu, düğün salonu ve toplantı salonu yapılmasının planlandığını anlatan Mustafa Aydın, “Dodurgalılar’ın bir hayalini daha gerçeğe dönüştürecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Projenin için büyük çaba harcadıklarını vurgulayan Aydın, Bakan Dönmez’in talimatıyla spor kompleksi yapılacak arazinin devrinin de gerçekleştiğini kaydetti.
Dodurga Belediyesi Sosyal ve Kültür Tesisleri’nin Çorum’un tüm ilçelerine örnek olacak bir proje olduğunu dile getiren Aydın, “Dodurga halkını Çorum’un ilçeleri arasında örnek olacak bir sosyal tesise kavuşturacağız. Yıllardır düğün salonu bekleyen vatandaşlarımızın, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabileceği, modern standartlarda bir tesisi en kısa zamanda halkımızın kullanımına sunacağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)
‘Şehir Parkı Daha Modern Olacak’
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.