Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından, üniversiteye ataması yapılan ve unvanı yükselen akademik personele cübbeleri giydirildi.
Hitit Üniversitesi’ne ataması yapılan Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülin Uçmak’a Profesör cübbesi, Fen Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Bulut’a ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esin Güllü ile Doçent unvanına yükselen Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Yılmaz’a, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Çalışkan’a, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamil Özdin’e ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melek Güler’e Doçent cübbesi Rektör Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.
Son atamalar ve unvanı yükselen akademik personelle birlikte Hitit Üniversitesinde öğretim üyesi sayısı 48 Profesör, 41 Doçent ve 149 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 238’e, öğretim elemanı sayısı ise 615’e ulaştı.
Emeklinin gözü yeni yıl zammında
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.