HABER GÖNDER
İl Başkanı Bekiroğlu’na Ziyaret
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve MYK üyeleri AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlunu ziyaret etti. Bekiroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken konuşmasında “Sizler gibi bir gençlik ile aynı çatı altında yol almaktan onur ve kıvanç duyuyorum” dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş ise; Anadolu teşkilatlarımıza daha yakından tanıyalım daha detaylı bir şekilde beraber neler çalışabiliriz diye ziyaretlerde bulunuyoruz dedi. Ecertaş ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, AK Parti Gençlik Kollarının 1.7 milyon üyesi olduğunu belirterek, çalışmalar hakkında bilgi verdi
Genel Başkan Ecertaş açıklamasını şu şekilde sürdürdü. Çorum Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım gibi sizlerin de tabiri caizse partimizin bütün çalışmalarında bazen ağaçların tepelerinde bazense direklerde bayraklarımızı asmakta olduğunu biliyoruz. Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi “kim var! ” diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert “ben varım! ” cevabını verici, her ferdi “benim olmadığım yerde kimse yoktur! ” duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatıcı bir gençlik olarak bugünlerde aynı neslin evlatları olarak sizler her zaman her yerde yanımızda yer aldınız. Bizlerde sizler gibi gençliğimizden itibaren ülkemiz için çalışan bir neferiz diyerek gençlik kollarımızın tüm çalışmalarında destekçisi olmaya devam edeceğiz dedi.
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA