İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediye Spor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve Avukat Kasım Aksoy ile Çorum Belediyespor futbolcularını ziyaret etti.
11 Mart Cuma günü oynanacak olan Çorum Belediyespor Kastamonuspor maçı öncesi futbolculara moral ziyaretinde bulunan Kaya “Cuma günü ve daha sonra yapacağımız karşılaşmalarımız Çorum Belediyesporumuz ve Çorum’umuz için çok önemli. Çorum Belediyespor’u İl Genel Meclisi olarak destekliyor, başarılar diliyoruz” dedi.
Futbolcularla muhabbet esnasında konuşan Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını söyledi ve Çorum Belediyespor’a verdikleri desteklerden dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’ya teşekkür etti.