Kimse Sular Duruldu Sanmasın!
Ligde akınan sonuçlardan dolayı kötü geçen haftalardan sonra milli ara öncesi bu üç puan gerçekten hayat öpücüğü oldu bize. Milli ara öncesi lider ile puan farkını 2’ye indirdik. Zaten lider ile beşinci arasında iki puan var zirve ile play-off arası çok yakın. O yüzden olası hataların telafisinin çok zor olacağını düşünüyorum.
Yeni Galibiyet Serisi Başlasın
Kötü sonuçlardan sonra evimizde böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. 3-1’lik Iğdır FK galibiyeti ve galibiyetin bu şekilde olması moral ve zirve takibi açısından çok kritikti. Bu maçı ben Çağdaş Çavuş’un da son şansı olarak görüyordum. Şansını iyi kullandı! Tabii ki biraz hatalar ve seyirci desteği ile geldi bu galibiyet. O yüzden Çağdaş Hoca çok da rahat olmasın bence. Hâlâ işler yolunda değil. Milli arada şapkasını önüne alsın, düşünsün. Artık ne olmuyor ne oluyor bilsin çünkü gerçekten bizim hata yapma lüksümüz yok.
İnanılmaz Hakem Hatası
Maç berabere devam ederken biri şüpheli biri bence kesin penaltı olan pozisyonda hakem Pedrinho topa vurmadan penaltı düdüğünü çaldı ve Pedrinho’nun golü düdükten sonra oldu. Hakem Batuhan Kolay önce golü verdi ardından altı dakika süren uzun VAR dinlemesinden sonra ise kural hatası olacağından golü iptal edip penaltı noktasını gösterdi. Burada dikkatimi inanılmaz bir şey çekti! Penaltı noktasını gösterdikten sonra Iğdır FK oyuncusu Alim Öztürk penaltı kararına tepki gösterdi. Ne istiyordu anlamadım! Haydi golü vermedi, %100 penaltının neyine itiraz ediyorsun?!
Milli Arada Kafamızı Toplayalım Önümüze Bakalım
Oyuncu grubu, teknik ekip, masöründen fizyoterapistine herkes gözünün önüne bakmalı. Bu takım öyle veya böyle bu sene süper lige çıkacak! Bunu herkes böyle bilsin, ona göre davransın. Yedek kaldığında veya oyundan çıktığında önce kendine baksın bir ben ne oynuyorum diye! Kişisel hırsları, istekleri takımın önüne geçirmesin hiçkimse!