Ortaköy Belediyesi, Kuşburnu, pekmez, peynir gibi yöresel ürünler için patent başvurusu yaptı. Şapinova markasıyla yöresel ürünleri markalaştırmak hedefiyle yapılan patent başvurusu resmen yapıldı.
Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek, Ortaköy’ün yöresel ürünlerinin patent başvurusu hakkında bilgilendirme yaptı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret eden Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Patent müracaatını yaptığı “Şapinova Kuşburnu” ve pekmezinden ikram etti. Ortaköy Belediye Başkanı İspir’i makamında kabul eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu pekmez ve kuşburnunun tadına da baktı. Bakan Süleyman Soylu gayet doğal ve lezzetli Başkanımızı bu girişimimden dolayı kutluyorum Bakanlık olarak bu üretime iş Kur vasıtasıyla destek sözü veriyorum” dedi.
Otomobilin Çarptığı Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.