HABER GÖNDER
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çorum Birimi sonbahar dönem sonu sergisi İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Cuma gününe kadar açık kalacak sergide, TEGV öğrencileri tarafından dönem içinde hazırlanan resim, boyama ve çeşitli çalışmalara yer verildi.
Öğrenciler ve velilerin katıldığı açılış töreninde renkli görüntüler yaşandı.
Serginin açılış törenine Çorum Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Rıza Ekmekyapar, bazı okul müdürleri, öğrenciler ve TEGV gönüllüleri katıldı.
Davetliler ve öğrenciler açılış ardından sergiyi gezdi.
1600 öğrenciye gönüllü eğitim
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çorum Birim Sorumlusu Serpil Çetin yaptığı açıklamada sonbahar etkinlik döneminde hazırlanan eserlerden yaklaşık 200’ünün sergide yer aldığını bildirdi.
Bu dönem 1600 öğrenciye eğitim verdiklerini açıklayan Çetin, çocukların kendi eserlerini görerek kendilere olan güveni sağlamak amacıyla sergi açtıklarını söyledi. TEGV olarak İlkbahar ve sonbahar olmak üzere iki dönem etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Çetin, ilkbahar eğitim döneminin yarıyıl tatilinden sonra başlayacağını açıklayarak, çocukları TEGV’e davet etti. Çetin açıklamasında drama eğitimi, okuyorum oynuyorum, düşler atölyesi ve ebru çalışması gibi etkinliklerinin yer aldığı TEGV’de ücretsiz gönüllü olarak eğitim verdiklerini söyledi.
(Haluk SÖYLEMEZ)
Ceylan’ı ziyaret edenler ilgiden memnun
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.