HABER GÖNDER
Süleyman Demirel Üniversitesi ve Hitit Üniversitesi arasında “Türkiye sucul Canlılar Müzesi” işbirliği protokolü imzalandı.
Protokol, Hitit Üniversitesi tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki Türkiye Sucul Canlılar Müzesi’ne materyal sağlanması ve müze materyallerinin ortak kullanıma açılması ile ilgili her türlü iş ve işlemi kapsıyor.
Protokol kapsamında, Hitit Üniversitesinde yapılacak projelerden elde edilecek sucul flora ve fauna materyalleri ile örnekleri, Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki Türkiye Sucul Canlılar Müzesi’nde korunarak sergilenecek. Aynı zamanda Hitit Üniversitesinde eğitim gören lisansüstü öğrencileri, müzede bulunan materyallerden faydalanabilecek.
10’da 10 Girişimcilik Günleri Projesi, tamamlandı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.