HABER GÖNDER
Yalçın Kılıç’ın Oğlu Sünnet Oldu
Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç’ın oğlu Onur Kılıç, sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.
Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sünnet olan Onur Kılıç’ın kirvesi ise AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Tığlı oldu.
AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan da sünnet olan Onur Kılıç’ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kılıç ailesini tebrik eden Milletvekili Ceylan, “Allah, sağlıklı, mutlu bir ömür versin. Darısı damatlığına” dedi.
Kılıç ise kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayarak ziyaret eden Milletvekili Ceylan’a teşekkür etti.
Ceylan, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir’den de Onur Kılıç’ın tedavisi hakkında bilgi aldı.
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA