Fırat Kalkanı bölgesinde zırhlı araca saldırı: 2 polis şehit, 2 polis yaralı
Fırat Kalkanı harekat bölgesinde PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu özel harekat polisleri Cihat Şahin ve Fatih Doğan şehit oldu, 2 özel harekat polisi de yaralandı
Fırat Kalkanı harekat bölgesi Azez’de zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memurları Cihat Şahin ve Fatih Doğan şehit oldu, 2 özel harekat polisi de yaralandı.
İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, saldırının harekat bölgesindeki Azez ile Mare arasında zırhlı araca PKK/PYD terör örgütü tarafından Tel Rıfat bölgesinden güdümlü füze ile yapıldığı belirtildi. Saldırı sonucunda Suriye Görev Gücü’nde görevli 2 özel harekat polisi şehit oldu, 2 özel harekat polisi ise yaralandı.
İlk Mağlubiyetimizi Aldık: 0-2
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.