Aracın Her Yerinden Kaçak Ürünler Çıktı

Aracın Her Yerinden Kaçak Ürünler Çıktı

Çorum Emniyet Müdürlüğünün yaptığı operasyonda bir araca gizlenmiş kaçak tütün ürünleri yakalandı. Operasyonun yapıldığı anlar Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda bir kişinin kaçak tütün mamulleri sattığı tespit edildi.

Şüphelinin aracında yapılan aramada, 390 bin adet kaçak makaron sigara, 420 paket 50  gramlık kaçak nargile tütünü, 270 kg kaçak kıyılmış tütün, 15 adet kaçak elektronik sigara likiti, 30 adet kullanılmış ve tekrar kullanıma hazır TABDK bandrolü, 6 kg kıyılmış açık tütün, 1 adet sigara basma makinesi ele geçirildi.

Operasyonda ilgili yapılan açıklamada, şüpheliyle ilgili adli işlemlere başlandığı bildirildi.

Açıklamada, “Halkımızın sağlığını tehdit eden kaçakçılığın her türlüsünün men ve takibine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir” denildi. (Haber Merkezi)

[video width="848" height="480" m4v="https://kesinkararcom.teimg.com/kesinkarar-com/wp/uploads/2023/07/Aracin-her-yerinden-kacak-urunler-cikti.m4v"][/video]

İLGİLİ HABERLER