Şok uygulamalar ile Dört Kişi Yakalandı, Binlerce Lira Ceza Kesildi

Şok uygulamalar ile Dört Kişi Yakalandı, Binlerce Lira Ceza Kesildi

Çorum’da emniyet birimlerinin yaptığı çalışmalar neticesinde dört kişi yakalanırken, üç araca da 37 bin lira idari para cezası verildi. Çalışmalarda ayrıca birçok işletme kontrol edilirken, birçok yasa dışı madde de ele geçirildi.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, 6-13 Mart tarihleri arasında yaptığı şok uygulamalar ile şehrin güvenliğini korumaya yönelik çalışmalarını sürdürdü.

İl merkezinde yapılan uygulamalar ile ilgili yazılı açıklama yapan il Emniyet Müdürlüğü “2 bin 249 şahıs sorgulanmış, dört aranan şahıs yakalanmış, 18 adet ateşli silah (10 ruhsatsız tabanca, dört kurusıkı tabanca, dört tüfek), yedi adet kesici ve delici alet, 14 adet şarjör,  222 adet fişek (214 adet tabanca fişeği ve sekiz adet av fişeği), 75 adet sentetik ecza maddesi,  1,49 gram metamfetamin maddesi,  1 gram esrar maddesi, dört adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirilmiş, 589 araç kontrol edilmiş, üç araca 37 bin 540 TL idari para cezası uygulanmıştır” denildi.

Bu tarihler arasında ayrıca 42 adet sabit-seyir halinde ve umuma açık yerler üzerinde uygulama yapıldığı; uygulamalarda 21 kahvehane/kıraathane, 11 kafe, 26 çay ocağı, yedi oyun salonu ve beş otopark kontrol edildiği bilgisi verildi.

İLGİLİ HABERLER