Çorum’da Atılan İki Gol, Haftanın Golü Olmaya Aday!

Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın en güzel golünün belirlenmesi için yayıncı kuruluş tarafından taraftarlara yönelik resmi bir oylama başlatıldı. Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği ankette, Arca Çorum FK'nin yıldız futbolcusu Cengiz Ünder’in Çaykur Rizespor karşılaşmasında kaydettiği muazzam frikik golü de adaylar arasında yer aldı.

Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın en güzel golünün belirlenmesi için yayıncı kuruluş tarafından taraftarlara yönelik resmi bir oylama başlatıldı. Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği ankette, Arca Çorum FK'nin yıldız futbolcusu Cengiz Ünder’in Çaykur Rizespor karşılaşmasında kaydettiği muazzam frikik golü de adaylar arasında yer aldı. Listede rakibin Laçi ile ağlarımızı sarstığı gol de bulunuyor.
Şu ana kadar yaklaşık bin futbolseverin oy kullandığı ankette, kırmızı-siyahlı ekibin başarılı hücum oyuncusu Cengiz Ünder'in jeneriklik golü rakiplerini geride bırakarak açık ara önde götürüyor.
Yayıncı kuruluşun internet sitesi üzerinden devam eden ve haftanın en güzel golünün seçileceği oylamada yarışan diğer aday goller ise Göztepeli Novatus Miroshi ve  Kasımpaşalı Claudio Winck’in golleri. Son olarak Arca Çorum FK ağlarını sarsan Qazim Laçi’nin golü de listedeki bir diğer aday.

 

İLGİLİ HABERLER