Çorum
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,2854 %0,24
48,9768 %0,44
Ara
Kesin Karar Siyaset 10 Adet Tuğla Bir Torba Çimentoyla Temel Attı

10 Adet Tuğla Bir Torba Çimentoyla Temel Attı

10 Adet Tuğla Bir Torba Çimentoyla Temel Attılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum Devlet Hastanesi içim temel atma töreni düzenledi. 10 tuğla, bir torba çimentoyla yapılan törende, CHP’li Tahtasız, yapımına henüz başlanmayan Çorum Devlet Hastanesi projesine dikkat çekti.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılmasıyla birlikte sadece poliklinik hizmeti veren “eski devlet hastanesi” tekrar vatandaşların hizmetine kazandırılmaya çalışılıyor.

Çalışmaları 2020 yılında başlayan eski hastanenin tekrar hizmet verebilmesi için son bir yılda beş defa ihale yapıldı. İhalenin birisi geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşti ancak katılım olmadı. Firmaların “maliyetler” nedeniyle ihalelere katılmadığı ifade ediliyor.

Tahtasız’dan Temel Atma Töreni

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, eski hastanenin bulunduğu alanda 10 adet tuğla ve bir torba çimento ile birlikte ironik bir temel atma töreni düzenledi. Törene, CHP İl Başkanı Ümit Er ile parti yöneticileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Mehmet Tahtasız, “Çorumlu hemşehrilerimiz yoğunluktan dolayı hastanelerde sıra alamazken, devlet hastanemiz ısrarla yapılmıyor. Çorumlular hak ettiği sağlık hizmetlerine kavuşuncaya dek sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra CHP’li Tahtasız, temel atma için kullanılmak üzere 10 adet tuğlayı yerleştirdi, çimentoyu hazırladı. (Zahide Yasemin Özden)

[gallery link="file" size="medium" ids="33403,33404,33405,33406,33402"]

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *