Çorum
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5269 %0.12
45,5028 %0.09
Ara
Kesin Karar Ulusal 16 Bin Kişinin Katıldığı Hakkari 5. Kar Şenliği Sona Erdi

16 Bin Kişinin Katıldığı Hakkari 5. Kar Şenliği Sona Erdi


16 Bin Kişinin Katıldığı Hakkari 5. Kar Festivali Sona Erdi

Hakkari’de yaklaşık 16 bin kişinin katıldığı 5. Kar Festivali, Pinhani grubunun konseriyle sona erdi.
Hakkari Valiliği ve Hakkari Belediyesi tarafından kış ve doğa turizminin geliştirilmesi amacıyla kentten 12 kilometre uzaklıktaki 2800 rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi’nde düzenlenen 5. Kar Festivali’ne Hakkari ve farklı illerden yaklaşık 16 bin kişi katıldı. Belediyenin araçlarla vatandaşları ücretsiz taşıdığı festival iki gün sürdü. Renkli görüntülere sahne olan festivalde yamaç paraşütü ve meşaleli kayak gösterileri ile çeşitli etkinlikler yapıldı.
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, festivale katılanlara teşekkür etti. Vali Çelik, son gün Pinhani grubunun konserini gençlerin arasına oturarak izledi. Gençler Vali Çelik’e sarılarak hatıra fotoğrafı çektirmek için adete birbirleri ile yarıştılar.
Vatandaşların halay çekip eğlendiği festivalde Pinhani grubu, Collective Colemerg grubu ve Hakkari Belediyesi Sanat Topluluğu birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Şarkılara eşlik eden vatandaşlar, unutulmaz saatler yaşadı.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *