Çorum
Kapalı
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,6200 %0.18
51,4823 %0.17
Ara
Kesin Karar Gündem 29 Ekim Bilardo Turnuvası Tamamlandı

29 Ekim Bilardo Turnuvası Tamamlandı

29 Ekim Bilardo Turnuvası Tamamlandı

23-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 3 bant Bilardo turnuvası 32 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu Bilardo Salonu’nda 23-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 3 Bant Bilardo Turnuvası, çekişmeli maçlara sahne oldu. 5 gün süren mücadelenin ardından final karşılaşması sonunda Cumhuriyet Kupasını Ali Misket elde etti. Fatih Bayar ikinci olurken, üçüncülükleri ise Murat Yurt ve Ferhat Kireç elde etti.

Bilardo İl Temsilcisi Emrah Taç, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı çerçevesinde düzenlenen bilardo turnuvasına 32 sporcunun katılmıştır. Görüyoruz ki ilimizde her geçen gün bilardo sporunun büyük bir ivme kazanmaktadır, bu ivmenin yukarıya doğru çıkmasında, bilardo sporunun gelişmesi yönünde desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a teşekkürü bir borç biliyoruz. Turnuvaya sağlıklı bir şekilde geçmesini sağlayan hakemlerimize, sporcularımıza, büyük özveri gösteren herkese teşekkür ederim” dedi. (Cemal Akyol)

MUHABİR: Haber Bülteni
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *